Routebeschrijving naar de Vredekerk

A4 vanuit Amsterdam
Neem op de A4 afslag 7 Zoeterwoude-Dorp richting Leiden/Voorschoten/N206. Volg borden N206 richting Zoetermeer. Neem bij het BP-tankstation in Zoetermeer de tweede afslag op de rotonde (rechtdoor) en ga daarna bij het stoplicht rechtdoor. Bij de rotonde 2e afslag rechts (rechtdoor) de Aidaschouw op en daarna direct rechts de Coppeliaschouw in. De Coppeliaschouw mondt uit op het plein achter de kerk.

A12 vanuit Utrecht/Gouda

Neem de op de A12 afslag 7 Zoetermeer en ga bij de verkeerslichten naar rechts. Neem de derde afslag op het Prinses Maximaplein (grote rotonde) richting Centrum. Ga bij de verkeerslichten rechtdoor (3x) en blijf na het derde verkeerslicht aan de rechterkant rijden (niet de tunnelbak in) langs het Woonhart. Direct na het Woonhart (rechts) ligt de Vredekerk.

A12 vanuit Den Haag
Neem op de A12 afslag 6 Zoetermeer-Centrum en ga bij de verkeerslichten naar links. Volg eerst de borden Centrum en ga vervolgens bij het stoplicht naast busstation Centrum West rechtdoor, daarna rechts aanhouden richting Leiden (niet de tunnelbak in). De route naar Leiden (N206) loopt vanzelf langs de Vredekerk (voor het Woonhart).

Bij de kerk
Volg bij de kerk de Zwaardslootseweg richting Leiden (N206). Bij de rotonde rechts de Aidaschouw op en daarna direct rechts de Coppeliaschouw in. De Coppeliaschouw mondt uit op het plein achter de kerk.

Parkeren
Op werkdagen van 09.00-18.00 u (vrijdag 09.00-21.00 u en zondag van 12.00-17.00 u), geldt betaald parkeren in de vakken langs de Coppeliaschouw. De 6 plaatsen tegen de achterkant van de kerk zijn vrij (parkeerbeugels). In de blauwe zone kan 3 uur geparkeerd worden met gebruik van de parkeerschijf (buiten de eerder genoemde tijden is het vrij).
Op het plein aan de achterkant van de kerk is de ingang van Parkeergarage Woonhart. Voor alle parkeergarages in het stadshart is het de 1e 2 uur gratis.
Van de ontvangen inrijkaart moet altijd een uitrijkaart worden gemaakt bij de betaalautomaat in de garage.
Bij alle parkeerautomaten kan betaald worden met contant geld, chipper of chipknip.
De garage is dag en nacht toegankelijk voor het ophalen van de geparkeerde auto (bij gesloten deuren via intercom om toegang vragen).
Bij het uitrijden openen de eventueel gesloten deuren zich met de uitrijkaart.

U kunt een uitgebreide routebeschrijving met informatie over meer parkeergarages in de buurt van de kerk downloaden in PDF-formaat.